Av Rille - 26 oktober 2015 12:43

TjaTja Bloggen,

Igår hade vi match och alla tog ut sig extremt med anledning av att Marcus Tönnberg (20) drog på sig ett rött kort efter 30 minuter och fick vila resten av matchen.

Dagens träning blev taktik och genomgång av matchen, vilka bitar vi ska fokusera mer på då det inte såg så bra ut vissa perioder i matchen, sen blev det lite lätt träning på planen, vilket uppskattades hos alla.

På onsdag är det ny match och jag ska fundera på hur vi ska ställa upp laget med tanke på avstägningen, så det återkommer jag med.

Mvh

Coach

Av Rille - 25 oktober 2015 16:57

Såhär är tabellen efter 4 omgångar!

Kul att se med våra ögon, Bara kämpa vidare!

Mvh

Coach

Av Rille - 25 oktober 2015 16:50

Såhär ser det ut nu efter 4 spelade matcher.

Av Rille - 25 oktober 2015 16:20

Som vanligt börjar vi bra tidigt i matcherna, och tar en 0-1 ledning Genom Viggo Jönsson(19)

Markus Harman (16) gör 0-2 efter kvarten spelad och ledningen är stabil! Kort därefter närmare bestämt i 23:e minuten gör Nils-Erik Jonasson (19) 0-3.

Sedan händer det som inte får hända, Marcus Tönnberg (20) får rött kort efter en incident i straffområdet, straffen sitter och det står 1-3 efter 30 minuters spel. Pausvila kommer och vi går igenom lite saker och får göra det bästa av situationen.

Efter timmen spelad kommer Markus Harman (16) igenom och gör 1-4, och det känns ändå rätt stabilt, matchen böljar fram och tillbaka och vi sätter defensiven, dom lyckas göra ett lite turligt mål i 87:e minuten men ingen fara, vi spelar av resten och vinsten är ett faktum. 2-4 till oss och vi fortsätter spela en fantastisk fotboll trots en man mindre i 60 minuter. Stort Tack till alla supportrar som var med och hjälpte fram oss till denna vinst.

Mvh

Coach

Av Rille - 25 oktober 2015 09:05

Nu är det ungefär 3 timmar kvar till matchstart och laget har en gemensam frukost just nu innan bussresan till bortamatchen mot Vingåker.

Det var trötta spelare som dök upp till frukosten men ändå positiva med glatt humör och nu börjar skratten och pratet ta fart.

Vi sätter oss i bussen vid 10.15 och åker den timmen det tar dit för att sedan värma upp och göra dom sakerna man ska så allt är klart till matchstart 12.15, Allt handlar om Fokus och glädje. Det känner jag att vi har redan nu.

Allvaret börjar snart, jag återkommer någon timme efter match.

Mvh

Coach

Av Rille - 23 oktober 2015 12:19

Nu har jag Scoutat våra nästa motståndare i serien, vilka är Vingåker, som ligger för närvarande på en 10:e plats med 3 poäng totalt efter 3 matcher. Dom har ställt upp med samma manskap och samma spelsystem varje match, så jag tror att den taktik som är vår grund uppställning passar bra. Vingåker ställer upp i en 3-5-2 uppställning med en striker och en släpande anfallare, vilket våra backar kommer täcka upp bra.

Känns positivt till på söndag, men vi måste spela vårat spel hela vägen. Hoppas på vinst och bättre spel än vad vi hade i Onsdags när vi bara fick in en boll.

Mvh

Coach

Av Rille - 23 oktober 2015 12:05

Vår Broderklubb, som ligger för tillfället i en division över oss, alltså div 5.6, har nu börjat för några dagar sedan att köpa in spelare för dom pengarna han har samlat ihop, och är nu i stort sätt klar med detta!

Dom tre första omgångarna har inte gått så bra vilket lett till en  11:e plats i serien, med en målskillnad på 3-24 och ett poäng. Vi från IQ Badboll hoppas att dessa spelarköp kommer att få spelet och målen att ramla in.

På söndag får vi se, då spelar dom mot Befruktas FC, som ligger för tillfället 4:a med full pott, så det blir en riktigt prövning.

Vi önskar Stockholms Snakes lycka till och hoppas på att efter 22 omgångar i serien, inte ligger kvar på 11:e plats.

När båda spelar i div.4 kommer vi att spela i samma serie. Det kommer bli väldigt spännande. Dom har börjat satsningen till toppen, Jag är på väg! Så vi ses snart! ;)